Schools & Bookings

Skapande skola
Utöver föreställningar riktade till olika målgrupper i skolan arbetar vi med skapande skola projekt. Kulturrådets mål med skapande skola är att stärka samverkan mellan skolan och det professionella kulturlivet. Vidare syftar det även till att elever ska få tillgång till kulturens alla uttrycksformer och att deras möjligheter till eget skapande ska öka.

Om ni vill att Blauba ska möta era elever kontakta oss så att vi kan skräddarsy ett projekt som passar just er.

Workshop
Vi erbjuder workshops anpassade för olika åldrar och målgrupper. Blaubas dansare vilar på en modern och nutida grund. Beroende på de dansare som håller workshopen och utefter era önskemål kan inslag av jazz, balett, break-dance, improvisation och rörelseanalys finnas med. Musiken är en viktig del i Blaubas konstnärliga verksamhet och vi arbetar med nyskriven musik i vår repertoar vilket även speglar våra workshops.

Företag
För företag och kommun kan vi bland annat inviga konferenser, överraska med dansnummer för era anställda eller hålla workshops.
Kontakta oss: sofia.harryson@blauba.com så att vi kan skräddarsy något spännande till ert specifika tillfälle!

For information in english regarding bookings for business and schools please contact us: sofia.harryson@blauba.com

Gammal

One Response

  1. Christina Enocsson
    Christina Enocsson · August 16, 2013 at 12:03:03 ·

    Hej! Vi vill gärna åter igen komma i kontakt med er angående skapande skola. Vi var så nöjda förra gången så vi vill gäran ha er igen!! Hör av er.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.